Schæffergården, Gentofte

En fleksibel løsning

Schæffergården i Gentofte har flere forretningsområder at eksponere – og på flere måder og i flere medier. Med fokus på restauranten Wohlert og Jagtslottet ønskede hotel- og konferencestedet at nå ud til en bred lokal kundegruppe. Valget faldt derfor naturligt på en biografreklame i Gentofte Kino gennem FS2 reklame a/s | Adibus a/s.

 

Men med en alsidig „menu” over skiftende tilbud, skulle det være en fleksibel løsning – et ønske det særlige Flexspot kunne imødekomme. „Da vi i Restaurant Wohlert både har a la carte og SøndagsBrunch, samt tilbyder middag på dage som Valentines, Sankt Hans, m.fl., er Flexspot den mest optimale skabelon for os at anvende. Her kan vi
udskifte sidste billede og tilbudstekst, når nu vi gerne vil eksponere forskellige tilbud over de 12 måneder, reklamen kører,” siger Pernille Caroline Lotus, Schæffergårdens Online & Marketingkonsulent.

 

Schæffergården har tidligere haft FS2 reklame a/s | Adibus a/s til at håndtere biografspots for sig, og også denne gang har stedet haft en god oplevelse med forløbet: „Jeg er tilfreds med samarbejdet. Da I henvendte jer, syntes vi tilbuddet var godt, og jeg er i dag yderst tilfreds med Flexspot-skabelonen,” slutter Pernille Caroline Lotus.