Helles Køreskole, Frederikshavn

Tilfreds fra start til slut

Helle Thomsen er selvstændig kørelærer i Frederikshavn. Hun tilbyder kørekort til bil, kategori B, og henvender sig i høj grad til unge mennesker. For at opnå en højere gennemslagskraft i sin markedsføring, har hun valgt at køre et 12 sekunders Low-budget spot i byens Palads 1,2,3. „Jeg tror simpelthen, jeg når ud til flere i min målgruppe på denne måde,” forklarer hun. „De unge går nok nærmere i biografen end læser de forskellige uge- og lokalaviser, så jeg har stor tiltro til dette spot.”

 

Om forløbet med spottet og FS2 reklame a/s | Adibus a/s fortæller Helle Thomsen, at hun har været fuldt ud tilfreds fra start til slut. „Jeg kunne hurtigt og nemt træffe en beslutning om og hvad, jeg kunne bruge, da jeg blev præsenteret for de forskellige tilbud. Og derfra gik det bare fremad. Samarbejdet og kommunikationsflowet var godt. Jeg fik tilsendt forslag til både layout, speak og stemmen til mit spot, og jeg godkendte det hele.” Kørelæreren konkluderer derfor, at hun varmt kan anbefale metoden til andre. „Jeg forventer i hvert fald at tage det op igen til næste år, for jeg tror ikke, dette bliver sidste gang med biografreklame fra mig,” siger hun.

 

Ud over visningen i Palads 1,2,3 i Frederikshavn har Helle Thomsen fået genereret spottet til YouTube og udviklet en barcode til smartphones, så interesserede hurtigt og nemt kan blive dirigeret ind på hjemmesiden for hendes køreskole.