Nyheder


Biograferne venter et fantastisk filmÃ¥r  /  17-09-2014

Efter en lidt afdæmpet begejstring fra biograferne i foråret og sommeren er der nu stor optimisme for efteråret og 2015.

2014 ligger publikumsmæssigt en smule under sidste år, og den væsentligste årsag er selvfølgelig den varme sommer, fodbold VM og det faktum at der ikke har været de helt stærke filmserier. Derfor ser man nu frem til efteråret, hvor Jussi Adler-Olsens sikre salgsmagnet ”Fasandræberne” kommer på lærredet. Det er efterfølgeren til succesen ”Kvinden i buret” der på landsplan solgte 700.000 billetter.

Der er også store forventninger til film som ”Flyvemaskiner 2”, ”Krummerne – Alt på spil”, ”Dum og Dummere 2” og ikke mindst ”Hobitten” og ”Hunger Games Mockingjay Part 1”.

 

 

Forventningerne til 2015 er om noget endnu større med udsigten til lange biografkøer til film som ”Agent 007”, ”Hunger Games Mockingjay Part 2”, ”50 shades of grey”, ”Justice League”, ”Klovn 2” og Jussi Adler-Olsens ”Flaskepost fra P”. Mange taler om at 2015 vil overgå rekordåret 2012 som var det bedste i 30 år.

 

 

Vi forventer der bliver rift om de få minutter vi har til rådighed til reklamevisning.

 
Tilbage