Eksempel på High Quality Flex

Klik nedenfor, for at sammenligne med andet type spot.

 

High Quality Flex biografreklame

Har man behov for ofte at udskifte tilbud eller andet indhold i sit biografspot kan et High Quality Flex spot anbefales. Ved et High Quality Flex spot laves en spotramme med fælles intro (A) og outro (B) og en udskiftelig del (X). I spotrammen har man samme muligheder som ved et High Quality spot, dvs. individuel produktion med speak, lyd og levende effekter. Spotrammen bygges op efter idé/drejebog.

Med et High Quality Flex spot kan virksomheden udskifte budskaber og tilpasse budskaberne efter perioder, premierefilm og aldersgrupper.  

 

Eksempel på High Quality Flex biografspottets opbygning:


Når du bestiller et High Quality Flex spot skal du elektronisk levere:

  • Fotos og/eller illustrationer
  • Evt. input til tekstblokke
  • Diverse logoer
  • Evt. ønsker til speak

 

Krav og formater: klik her...

 

 

Skal spottet følge virksomhedens designlinie oplyses relevante informationer som farver, typografi mv.

 

Før produktionen af spottet fremsender vi idé/drejebog til godkendelse. Efter din godkendelse, producerer vi spottet. Du modtager herefter det færdige spot til godkendelse før indrykning i biografen. Produktionstid typisk 15 arbejdsdage.

 

Skift selv indholdet - selvopdateringsmodul

Til et High Quality Flexspot tilkøbes som regel et selvopdateringsmodul, så man selv kan udskifte tekst og billeder i sit flexmodul -  så ofte det ønskes.
Med et selvopdateringsmodul kan man opdatere indhold og evt. downloade filen til anvendelse på egen hjemmeside og sociale medier.
Hurtigt og fleksibelt.

Se hvordan i filmen herunder: