Om biografreklamer gennem biografspot.dk

Tænker man stort i sin markedsføring, kommer man ikke uden om biografmediet. Det store lærred, den sublime lyd og publikums 100% fokusering er baggrunden for den store effekt. Det er ikke uden grund at biografmediet er topscorer, når man taler erindring og forståelse af budskab.

 

Hvad dækker biografspot.dk?

Biografspot.dk tilbyder Danmarks største netværk og største spredning af biografreklamer. Vores netværk omfatter 84 biografer fordelt over hele landet – fra de helt små med et årligt billetsalg på 10.000 billetter til de store med billetsalg op til 345.000.

 

Kortere reklameblok = større effekt!

Vi ønsker at skabe den bedste oplevelse for publikum. Det får vi med en god blanding af godt producerede lokale og regionale reklamer krydret med nationale reklamer. Reklamerne er en stor del af helhedsoplevelsen ved at gå i biografen og publikum har en positiv holdning til dem. Bliver reklameblokken for lang daler den positive holdning.

 

Vi har lyttet til biografernes erfaringer og har i fællesskab defineret klare grænser for længden af reklameblokken. På den måde sikrer vi os, at annoncørerne får størst mulig effekt af den eksklusive reklameplads.

 

Hvad tilbyder biografspot.dk?

Biografreklamerne er opdelt i 3 forskellige hovedkategorier: