Vig Tømrer og Snedkerservice

"Vi er meget glade for annonceringen"

Da Louise Ørskov Olsen fra Vig Tømrer- og Snedkerservice modtog en invitation til åbent hus arrangement i biografen, var hun ikke i tvivl om, at hun var interesseret i at høre mere.

 

”Det var en mulighed for at få vist os frem udadtil og en god måde at reklamere på. I biografen kan man jo ikke bare sådan lige bladre væk. Vi har stået for ombygningen af biografen og derfor var det også meget naturligt at støtte biografen den anden vej. Det er vigtigt for os at støtte det lokale.”

 

Vig Tømrer- og Snedkerservice har tidligere brugt mere traditionelle medier såsom aviser og telefonbøger, til at markedsføre sig med. I biografen var der dog udover at skabe præference overfor de lokale, også en stor mulighed for at komme i kontakt med de mange feriegæster og sommerhusejere, som er at finde i Vig området.

 

”I vinterperioderne kan der være mange visninger på en dag, derfor er genkendeligheden øget overfor folk som ikke er fastboende. Det er selvfølgelig svært at måle, men mange har set vores film og vi fornemmer, at biografannonceringen har genereret mere trafik til vores hjemmeside. Folk skal lige ind og læse mere om os, efter at have set annoncen.”

 

Louise Ørskov Olsen er meget glad for annonceringen i Vig Bio og fuldt ud tilfreds med det samarbejde, som har været med FS2 og Adibus omkring reklamevisningen.

 

”Vi er meget glade for både annonceringen og det har været et super forløb op til. Helt sikkert et meget positivt samarbejde”