Revisionsfirmaet Gutfelt

"Annonceringen rammer bredt"

”Hos Gutfelt har vi altid ønsket, at markedsføre os skævt i forhold til andre firmaer og været glade for at gøre noget, som andre ikke gør. Vi har i mange år brugt Dragør Bio til julearrangementer for vores kunders børn, hvilket altid har været en succes, og derfor så vi også straks ideen med at reklamere i Dragør - og Kastrup selvfølgelig også, da vi har beliggenhed der. Vi er det eneste revisionsfirma som reklamerer i disse biografer, hvilket gør, at det ligger lige til højrebenet - og så rammer vi her et kundesegment, som vi ikke får fat på via lokalavisen.”

 

Sådan udtaler ejer af Revisionsfirmaet Gutfelt, Lennart Gutfelt, om tilfredsheden med hans annoncering i Dragør og Kastrup Bio. Siden 2011 har revisionsfirmaet markedsført sig via annoncering i biografen. Lennart Gutfelt fortsætter:

 

”Annonceringen rammer bredt i de to biografer, og så rammer vi lokalt. Jeg har boet i området i rigtig mange år og kender mange mennesker på egnen, ligeså vel som de kender mig – de skal også bare lige mindes om, at Lennart Gutfelt også er ham med revisionsfirmaet. Jeg vil gerne være Top of mind!” 

 

Revisionsfirmaet Gutfelt har valgt en high quality produktion, hvilket for Lennart Gutfelt forstærker budskabet om en troværdig og kvalitetsbevidst virksomhed, som man kan stole på.

Lennart Gutfelt udtaler slutteligt:

 

”Vi kan sagtens anbefale annoncering via biografen. Jeg er super glad for vores high quality film og samarbejdet med FS2 reklame og  især vores kontaktperson Alex, har været upåklageligt.”