RealMæglerne Ryberg & Thorsbro

"Vi er godt tilfreds med samarbejdet"

RealMæglerne Ryberg og Thorsbro i Stege har fra starten af 2015, været en fast del af oplevelsen, når gæster har besøgt Biografen Stege. RealMæglerne startede virksomheden hjemme fra skrivebordene i september 2014 og fik sidenhen fundet det perfekte kontor. Med en nyopstartet virksomhed, var der brug for relationsskabende markedsføring og det mente RealMæglerne Ryberg og Thorsbro, at de kunne opnå via annoncering i den lokale biograf.

 

”Vi har valgt et års visning til alle forestillinger. Det vil sige, at folk ser os hver gang, de kommer i biografen.”
udtaler Nicolaj Thorsbro.

 

RealMæglerne i Stege var positive stemt overfor biografannoncering, blandt andet fordi prisen var god.
Derudover håber ejendomsmæglervirksomheden, at de kan skille sig ud – blandt andet ved hjælp af humor og differentiering. RealMæglerne Ryberg og Thorsbro er nemlig de eneste i branchen, som annoncerer i biografen. Så samtlige gæster ser kun denne ene virksomhed som ejendomsmæglere. For at gøre noget anderledes har de to medejere valgt at stå på hovedet i reklamen, for at gæsterne skal kunne huske reklamen endnu bedre. 

 

Omkring tilfredsheden med FS2 reklame a/s og Adibus siger Nicolaj Thorsbro: 

”Vi er godt tilfreds med servicen og samarbejdet mellem os og dem. Det gik rigtig godt med at få lavet filmen og den blev hurtigt sendt frem og tilbage, indtil alt var korrigeret og færdigt.”